Tuesday, May 25, 2010

The Bananas "Fucker Discotheque" Video Klip






The Bananas Türkiye de ki tek saf kan dans müziği yapan ikili. Hem kendi şarkılarıyla hem mixleriyle hem de repertuarlarıyla canlı elektronik dans müziği yapan tek grup.
Repertuarlarında what is love - tainted love - sweet dreams gibi 80 ler coverlarından günümüzün sevilen kaliteli dans parçalarına kadar, dans etmek isteyen herkesi kesintisiz olarak dans ettirecek ve eğlendirecek parçaları bulunduruyorlar. Şarkıların hepsini , dans etme isteğini ve gücünü artıracak şekilde coverlayan grup set-up larındaki elektronik davul sayesinde izleyiciyi sahnedeki show un içine çekerek dans etmeye zorluyor. Her şarkı The Bananasın elinde ve canlı performasında saf kan dans parçalarına dönüşüyor.
İnsanların artık canlı müzikten beklentileri gün geçtikçe daha çok dans etmek oluyor. The Bananas dan daha fazla dans ettirebilecek bir performans grubu yok şu an.

Bu arada yayınladıkları klip de saf kan bir dans videosunun enerjisini yansıtıyor. Son günlerin favori sosyal grubu apaçileri incelemeye alarak bize hoş dakikalar yaratmışlar bu klipte. Görsel olarak kaliteli konu olarak eğlenceli video klip Fucker discotheque ile sizi baş başa bırakıyorum.

Bu arada grup sosyal medyayı da çok iyi kullanıyor bütün bilgilere eventlere resimlere başka videolara Facebook da ki sanal muhteşem insan "Banan AS"ın profilinde ulaşabilir onu arkadaş ekleyebilirsiniz. Facebook u iyi kullanmak başarmanın yarısıdır.

Ayrıca eski bloggerları klipte bulabilecek misin bakalım

No comments: