Monday, March 15, 2010

Tıklanmalar Artsın Pirelli 2010 Takvimi



Miranda Kerr, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, Eniko Mihalik, Marloes Horst, Lily Cole, Daisy Lowe, Rosie Huntington-Whiteley, Georgina Stojiljkovic, Gracie Carvalho ve Ana Beatriz Barros İlk 11 ile sahaya çıkan Pirelli takımının bu maçı kaybetme şansı yokmuş zaten.
Yıllardır arttırdıkları çıplaklık oranına rağmen gittikçe daha estetik bir hale bürünüyor bu Pirelli takvimi.
Ömrümde kimsenin duvarında göremediğim bu takvimi Pirelli lastikçilere mi yolluyor yani güzelim kızların estetik ve sanatsal resimlerine kıllı ve resimlerin pek de kompozisyonuna bakmayan adamlar bakıyor nasıl iş bu iş. Hayat işte. Hoş kızlar onlara kimin baktıklarını düşünseler bu işi hiç yapamazlar herhalde. Bir de bu Miranda Kerr Orland bloom un sevgilisi Sünepe çıktı legolas
seneye o da soyunur saten şaşırmam.
Pirelli takvimi lastik satışlarına faydası oluyor mudur bilmiyorum marka bilinirrliği açısından süper. Mesela bir diğer lastikçi Michelin Fransız olduğundan herhalde yemek kitabı basıyor her sene dünyanın en prerstijli yemek kitabı restoranlar o kitaba girebilmek için neler vermez ancak o restaurantlar da hiç bir kamyoncunun yemek yemeye parası da yetmez.
Pirelli italyan olduğundan kadını soyuyor daha fazla medya da mecra da adından söz ettiriyor dahiyane

No comments: